Avioradar koristi kolačiće da bi Vam omogućio jednostavnije i ugodnije korištenje stranice. 

AVIORADAR - Novosti i informacije

S7 Airlines otkazao liniju Split - Moskva

Jan Kotek.

S7 Airlines (Globus) Boeing 737-800

Ruski S7 Airlines otkazao liniju Split - Moskva, ostaje letjeti iz Dubrovnika i Pule za Moskvu

Ruski zrakoplovni prijevoznik S7 Airlines (S7/SBI), član globalnog udruženja zrakoplovnih prijevoznika OneWorld, neposredno prije početka svojih linija za Hrvatsku otkazao je svoju liniju Split - Moskva (zračna luka Domodedovo). Ova linija, planirana sa 3 rotacije tjedno, utorkom, četvrtkom i nedjeljom, više nije u prodaji.  U prometu ostaju druge dvije linije prema Hrvatskoj, iz Moskve za Dubrovnik i Pulu.

Linija Dubrovnik - Moskva (zračna luka Domodedovo) ostaje u prometu sa 2 rotacije tjedno, svakog četvrtka i nedjelje od 4. lipnja do 1. listopada 2017. godine. Linija Pula - Moskva (zračna luka Domododovo), također zadržava 4 rotacije tjedno kao i prošle godine, ali će biti produžene u posezoni za 3 tjedna duže u odnosu na prošlu godinu. U Pulu će dolaziti S7 Airlines svakog ponedjeljka, srijede, petka i nedjelje od 30. travnja do 22. listopada 2017. godine.

Na obje linije će na rotacijama vikendom dolaziti vlastiti zrakoplovi tipa Airbus A320 od S7 Airlinesa, dok će radnim danima na obje linije dolaziti zrakoplovi tipa Boeing 737-800 (na slici) iz flote tvrtke kćerke Globus (GH/GLP)

Foto: Avioradar J.K. (SPU/08.2013)

Twitter