Avioradar koristi kolačiće da bi Vam omogućio jednostavnije i ugodnije korištenje stranice. 

AVIORADAR - Hrvatski zrakoplovni portal

AIN: Nesreća zrakoplova tipa Cessna 182 u Dubrovniku - priopćenje

AIN/MPPI.

f_800_450_16119285_00_images_Dbv_pad_naslovna.JPG

FOTO: Srušio se zrakoplov Cessna 182L Skylane u Dubrovniku - ZL poslala priopćenje

ZAGREB, 26.07.2018.

Dana 25. srpnja 2018. godine oko 16:50 sati prema lokalnom vremenu, zrakoplov tipa Cessna 182 austrijskih registarskih oznaka je prilikom slijetanja u Zračnu luku Dubrovnik, izletio sa uzletno-sletne staze te se  prevrnuo. U zrakoplovu su se u trenutku nesreće nalazile tri osobe, pilot i dva putnika, svi austrijski državljani. Dvije osobe su prošle s lakšim tjelesnim ozljedama dok je jedna osoba teže ozlijeđena.

Agencija za istraživanje nesreća u zračnom, pomorskom i željezničkom prometu o događaju je obaviještena od strane djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova i Državne uprave za zaštitu i spašavanje.

Odmah po dojavi, istražitelji zrakoplovnih nesreća Agencije upućeni su na teren radi obavljanja očevida i prikupljanja svih potrebnih informacija. Očevid je u tijeku.

Nakon završene sigurnosne istrage, konačni rezultati će biti javno objavljeni na web stranicama Agencije za istraživanje nesreća u zračnom, pomorskom i željezničkom prometu www.ain.hr u obliku Završnog izvješća o predmetnoj zrakoplovnoj nesreći.

Foto © Avioradar