Avioradar koristi kolačiće da bi Vam omogućio jednostavnije i ugodnije korištenje stranice. 

AVIORADAR - Hrvatski zrakoplovni portal

AEROS 2021. – Prvi zrakoplovni miting nakon dulje stanke

Piše: AEROS.

© AEROS
AEROS 2021

U nedjelju, 15. kolovoza, na sportskom letjelištu Soke – Maribor, održava se južnoeuropski zrakoplovni show i izložba AEROS 2021.

Ovaj je zrakoplovni događaj prvi u okruženju nakon dulje stanke, a AEROS će ponuditi nastupe svjetski poznatih zrakoplovnih akro skupina što će, sigurni smo, namamiti posjetitelje iz Hrvatske i okruženja.

Tako se u programu ističu nastupi zrakoplovnih akro skupina Frecce Tricolori i Krila Oluje, uz najavljene prelete i letačke programe zrakoplova Saab Gripen, Aero L-159 Alca, Pilatus PC-9M slovenske vojske, Ryan PT-22, Aero L-29 Delfin, Zlin 526, Piaggio FWP 149, Cessna Bird Dog, Pipistrel Virus 121, Libis 180 i mnogih drugih.

Uz zrakoplovni program, organizator priprema i program u obliku izložba i nastupa aviomodelara, dok će biti izložen i planetarij uz VR simulator letenja.

Ulaznice će biti moguće nabaviti na dan održavanja AEROS-a pri ulasku u izložbeni prostor, a cijene će im biti objavljene ubrzo. Za one koji žele ulaznice nabaviti unaprijed, to mogu napraviti na aeros.si ili mojekarte.si.

Više o programu i ostalim pojedinostima potražite na poveznici.

 

Twitter