Avioradar koristi kolačiće da bi Vam omogućio jednostavnije i ugodnije korištenje stranice. 

AVIORADAR - Hrvatski zrakoplovni portal

Krevet u ekonomskom razredu? Kod Lufthanse sada je to moguće

Ivo Gračanin.

Foto: © Lufthansa
Lufthansa Sleeper’s Row

 

Krevet u ekonomskom razredu?! Naravno svi se pitaju kako je to moguće. Svi znamo kako postoje ne baš prevelika sjedala u ekonomskom razredu, pa se nameće pitanje kako i gdje ga smjestiti.

Iako smo takvu soluciju već vidjeli kod Air New Zealanda, Lufthansa je odlučila ponuditi sličnu uslugu svojim putnicima na longhaul letovima, nazvanu “Sleeper’s Row”. No, nažalost, ne na svim letovima već samo na letu Frankfurt – Sao Paulo - Frankfurt (LH506/507). Ali to nije trajna ponuda već će se nuditi samo u probnom razdoblju.

Putnici koji lete u ekonomskom razredu imat će opciju rezerviranja više sjedala u redu, 3 sjedala do prozora ili u srednjem redu 4. Na taj način putnicima će se taj dio reda pretvoriti u krevet i moći će se ispružiti i naspavati.

Putnik će dobiti nadmadrac za staviti na sjedala, pokrivač i jastuk.

 

Ponuda uključuje:

  • 3 ili 4 sjedala u redu
  • Nadmadrac, pokrivač i jastuk
  • Prioritetni ukrcaj s putnicima poslovnog razreda

 

Cijena za “Sleeper’s Row” iznosi 220 EUR, odnosno 260 USD.

Tu uslugu nije moguće kupiti unaprijed putem interneta već samo u zračnoj luci prilikom prijave za let. Uslugu je moguće platiti samo kreditnom karticom.

Broj “Sleeper’s Row” usluga na svakom letu je ograničen, a ukoliko se javi više putnika koji žele tu uslugu, tko će dobiti tu mogućnost odredit će se prema vremenu upita: tko je prije pitao, taj ima prednost.