Avioradar koristi kolačiće da bi Vam omogućio jednostavnije i ugodnije korištenje stranice. 

AVIORADAR - Hrvatski zrakoplovni portal

Star Alliance izrazio dobrodošlicu THAI Smile Airwaysu

Croatia Airlines.

Thai Airways Airbus A320

Bangkok, 25. veljače 2020. – Udruga Star Alliance na službenoj svečanosti održanoj danas u Bangkoku izrazila je dobrodošlicu avioprijevozniku THAI Smile Airwaysu kao pridruženom partneru Star Alliancea.

Svečanost je obilježio tradicionalni prikaz tajlandske kulture u sjedištu poduzeća THAI Airways International u prisustvu predstavnika avioprijevoznika u članstvu udruge.

THAI Smile postao je drugi pridruženi partner Star Alliancea. Inače, model pridruženog partnerstva prvi je put predstavljen u svibnju 2017. godine, čime je avioprijevoznicima omogućeno da se povežu sa Star Allianceom, a da pritom ne ulaze u članstvo udruge. Riječ je o prvoj suradnji ove vrste na Tajlandu.

THAI Smile nudi više od 407 tjednih letova u 33 odredišta u devet zemalja i regija. Kao pridruženi partner, kompanija će proširiti mrežu Star Alliancea za deset novih odredišta.

 f_800_450_16119285_00_images_1NOVO_Thai_Airways_THAI_Smile_Routemap2020.jpg

Putnici koji putuju prema bilo kojem rasporedu letenja, a koji uključuje transfer između određenih članica Star Alliancea i THAI Smilea uz jednu rezervaciju, od danas će uživati u pogodnostima kao što je prijava putnika i prtljage za let. Osim toga, putnici koji imaju status Star Alliance Silver i Gold u bilo kojem programu čestih putnika članica Star Alliancea uživat će u spektru personaliziranih pogodnosti.

Trenutno su takve pogodnosti dostupne na pojedinim vezama između THAI Smile Airwaysa i Austrian Airlinesa, Lufthanse, SWISSa i THAI Airways Internationala.

Izvršni direktor Star Alliancea Jeffrey Goh izjavio je: - Naš model pridruženog partnerstva uveden je prije tri godine kako bi avioprijevoznicima ponudio privlačan način povezivanja s našim savezom i to bez potrebe za punopravnim članstvom. Nastavljamo s proširenjem tog modela kako bismo putnicima pružili veće mogućnosti putovanja. Zadovoljstvo mi je što danas mogu pozdraviti THAI Smile Airways kao pridruženog partnera Star Alliancea, što će putnicima donijeti mnoge benefite i to ponajviše u smislu bolje povezanosti i poboljšanih usluga u Aziji.

Charita Leelayudth, izvršna direktorica THAI Smile Airwaysa, rekla je: - Današnji je dan važna prekretnica za THAI Smile Airways i drago nam je što smo postali pridruženi partner. Ovaj status donosi ogromnu vrijednost našim putnicima i regiji koju pokrivamo, a strateški je korak kojim se THAI Smile Airways pozicionira kao važni regionalni igrač – i dodala:

-Posvećeni smo pružanju besprijekornog putničkog iskustva novim naraštajima putnika po pristupačnim cijenama, uz pogodne veze s matičnom kompanijom THAI Airways International (THAI), članicom Star Alliancea. Naš fokus ostaje na jačanju mreže odredišta THAI Smile Airwaysa kako bi postigli maksimalnu ekonomičnost i konkurentnosti.

f_800_450_16119285_00_images_1NOVO_Thai_Airways_Thai_Smile_Crew_SA.jpg

Sumeth Damrongchaitham, predsjednik uprave kompanije THAI Airways International, čestitao je kompaniji THAI Smile Airways i rekao da će status modela pridruženog partnera Star Alliancea povećati konkurentnost THAI Smile Airwaysa i unaprijediti ugled tajlandskih avioprijevoznika na međunarodnome tržištu. - To je u skladu s uredbom tajlandskog ministarstva prometa kojoj je cilj Tajland povezati sa svijetom. Zahvaljujući svojoj izvrsnosti i visokoučinkovitom osoblju, THAI Smile Airways podružnica je koja nas čini ponosnima i pomaže nam da zadržimo konkurentnost na međunarodnom tržištu.

-Kad je riječ o planovima za budućnost, THAI Smile Airways razvijat će se kao vodeća regionalna aviokompanija, koja leti u ime matične kompanije i kao povezujući operator - dodao je Sumeth Damrongchaitham te ustvrdio da kompanija THAI Smile Airways, zahvaljujući uslugama „tajlandskoga gostoprimstva“, stoji uz bok matičnoj kompaniji te dijeli jednake standarde.

Star Alliance i dalje pažljivo procjenjuje ​​potencijalne kandidate za pridružene partnere u budućnosti. Juneyao Airlines, sa sjedištem u Šangaju, bila je prva zrakoplovna kompanija, koja je postala povezujući partner u svibnju 2017. godine.

f_800_450_16119285_00_images_1NOVO_Thai_Airways_Thai_Smile_Membership_SA.jpg

Fotografija (slijeva nadesno):

  • Jeffrey Goh, izvršni direktor Star Alliancea
  • Sumeth Damrongchaitham, predsjednik Uprave THAI Airways Internationala
  • Charita Leelayudth, izvršna direktorica THAI Smile Airwaysa

Foto © Star Alliance

 Pročitajte još: