Avioradar koristi kolačiće da bi Vam omogućio jednostavnije i ugodnije korištenje stranice. 

AVIORADAR - Hrvatski zrakoplovni portal

Novi osmjeh Star Alliancea

Star Alliance.

A320 Thai Smile

 

Star Alliance je najavio da u svoju globalnu mrežu planira priključiti THAI Smile Airways kao pridruženoga partnera. Na sastanku održanome na marginama 75. godišnje skupštine IATA-e u Seoulu, izvršni direktor Star Alliancea odobrio je prijavu kompanije THAI Smile Airways za uključenje u model pridruženog partnerstva Star Alliancea.

Star Alliance pokrenuo je model pridruženog partnerstva u lipnju 2016. godine kako bi upotpunio modela članstva. Za razliku od punopravnog članstva u Star Allianceu, koje podrazumijeva uspostavljanje poslovnih veza sa svim punopravnim članovima, regionalna narav pridruženog partnerstva uključuje poslovne odnose s najmanje tri avioprijevoznika u članstvu udruge.  Putnicima koji putuju na povezanim letovima članica Star Alliancea i pridruženog partnera nudit će se standardne pogodnosti Star Alliancea u vezi sa statusom putnika, prtljagom i prijavom za let, a korisnici koji su u programu prikupljanja milja ostvarili zlatni status Star Alliancea uživat će u vrhunskim pogodnostima.

f_800_450_16119285_00_images_1NOVO_Thai_Airways_ThaiSmile_AirbusA320_1.jpg

Nakon ispunjavanja svih uvjeta za ostvarivanje partnerstva, što se očekuje potkraj ove godine, THAI Smile Airways postat će drugi pridruženi partner Star Alliancea. Prvi pridruženi partner bio je Juneyao Airlines, koji se udruzi pridružio 2017. godine.

U sklopu pridruženog partnerstva Star Alliance želi riješiti pitanje regionalnih mrežnih nepovezanosti. THAI Smile Airways dodat će 11 novih odredišta u globalnu mrežu Star Alliancea, koja već obuhvaća više od 1300 zračnih luka u 194 države.

Jeffrey Goh, izvršni direktor Star Alliancea, izjavio je: Tri godine nakon uvođenja novog programa sa zadovoljstvom najavljujem da će THAI Smile postati novi pridruženi partner Star Alliancea, što će nam omogućiti da još više ojačamo položaj vodeće udruge zrakoplovnih kompanija. Partnerstvo s prvim pridruženim partnerom, kompanijom Juneyao Airlines, nadmašilo je očekivanja obiju strana i radujemo se što će naši korisnici imati još bogatiji izbor i to zbog svega što nudi THAI Smile Airways.

Charita Leelayudth, v.d. izvršnoga direktora kompanije THAI Smile Airways, izjavila je: Oduševljeni smo što je izvršni direktor Star Alliancea dao zeleno svjetlo da THAI Smile postane pridruženi partner Star Alliancea. Nama je to prigoda da damo svoj doprinos udruzi te iskoristimo snažne prednosti ovoga zrakoplovnog udruženja, kao i da nastavimo razvijati svoj poslovni model u kojem pružamo vrhunsko iskustvo putovanja zrakoplovom suvremenim putnicima i to po povoljnim cijenama.

Ova zrakoplovna kompanija sa sjedištem u Bangkoku počela je uvoditi potrebnu tehnologiju i razvijati poslovne odnose, koji će joj omogućiti da 2020. godine počne pružati usluge putnicima Star Alliancea na povezanim letovima. THAI Smile Airways nudit će prednosti putnicima sa zlatnim statusom Star Alliancea na povezanim letovima, uključujući prioritetnu prijavu za let, pristup salonu za putnike i prioritetnu isporuku prtljage.

f_800_450_16119285_00_images_1NOVO_Thai_Airways_IMG_8193.jpg 

O THAI Smile Airwaysu

THAI Smile Airways, podružnica zrakoplovnog prijevoznika Thai Airways International Public Company Limited (THAI), regionalni je avioprijeovoznik, koji obavlja letove kratkog i srednjeg doleta. Tvrtka koristi zrakoplovni kod WE i kao “Srce THAI-ja” nastoji postati omiljeni azijski avioprijevoznik. Za razliku od drugih kompanija, THAI Smile je mrežni prijevoznik (full-service), odnosno “regionalna krila” Thai Airwaysa.

Pruža izvrsnost i kvalitetu usluga kako bi zadovoljio potrebe putnika na kratkim letovima i to uz pristupačnu cijenu, a istodobno osigurao najveću udobnost i ugodnost u vrhunskom putovanju. Flota tvrtke sastoji se od 20 uskotrupnih zrakoplova s glavnom bazom u Međunarodnoj zračnoj luci Suvarnabhumi iz koje se obavlja više od 60 letova na dan. Dosad je usluge tvrtke koristilo više od 16,000.000 putnika iz cijelog svijeta.

Proizvodi i usluge THAI Smilea pogodni putnicima koji putuju na kratkim relacijama. Tvrtka je prilagodila nekoliko dimenzija svoje strategije kako bi se prilagodila putnicima: Fly Smart, Fly THAI Smile.

THAI Smile Airways leti u 10 domaćih odredišta: Chiang Mai, Phuket, Khon Kaen, Chiang Rai, Hat-Yai, Ubon Ratchathani, Udon thani, Surat thani, Narathiwat i Krabi. Osim toga, obavlja i međuregionalne letove u Chiang Mai i Phuket. U međunarodnom prometu leti u 17 odredišta: Yangon, Siem Reap, Penang, Changsha, Chongqing, Zhengzhou, Kaohsiung, Vientiane, Luang Prabang, Phnom Penh, Kuala Lumpur, Mumbai, Jaipur, Lucknow, Kolkata, Bangkok- Hong Kong i Phuket-Hong Kong, a planira daljnje povećanje frekvencija na domaćim linijama te uvođenje novih međunarodnih ruta.

f_800_450_16119285_00_images_1NOVO_Thai_Airways_Logo_TSM.jpg

Foto: © Star Alliance

Pročitajte još: