Avioradar koristi kolačiće da bi Vam omogućio jednostavnije i ugodnije korištenje stranice. 

AVIORADAR - Hrvatski zrakoplovni portal

Star Alliance proglašen zrakoplovnom udrugom godine – Air Transport Awards 2019

Ivo Gračanin.

Star Alliance

 

Ekali, Grčka, 4. svibnja 2019. – Star Alliance proglašen je zrakoplovnom udrugom godine, treći put zaredom, na jučerašnjoj dodjeli nagrada Air Transport Awards 2019.

Ovim se nagradama prepoznaje izvrsnost i inovativnost u različitim kategorijama zrakoplovnoga sektora.

Pobjednici su proglašeni na posebnoj dodjeli nagrada, koja je sinoć održana u grčkom gradu Ekali. Žiri zrakoplovnih stručnjaka odabrao je Star Alliance zbog iznimnoga doprinosa putničkoj industriji.

Jeffrey Goh, izvršni direktor Star Alliancea, rekao je: - Ovo važno priznanje svjedoči o našoj trajnoj posvećenosti poboljšanju korisničkoga iskustva. Riječ je upravo o srži onoga što radimo i želim zahvaliti našim korisnicima na kontinuiranoj odanosti i povjerenju. Iznimno smo ponosni što prestižne nagrade Air Transport Awards kontinuirano prepoznaju postignuća više od 447.000 zaposlenika obitelji Star Alliancea.

S obzirom na to da su digitalne aplikacije sve prisutniji element korisničkoga iskustva, i dalje nastavljamo s inovacijama te usvajajanjem i primjenom novih tehnologija kako bi korisničko iskustvo bilo nesmetano, čak i u slučaju promjena u planiranom putovanju.

Air Transport Awards jedine su strukovne nagrade (industry to industry) koje se dodjeljuju od 2012. godine, a prepoznaju najbolje kompanije i pojedince koji pridonose unapređenju i razvoju zračnoga prometa diljem svijeta.

f_800_450_16119285_00_images_StarAlliance_Air_Transport_Award_Foto_StarAlliance.jpg

Foto: © Star Alliance