Avioradar koristi kolačiće da bi Vam omogućio jednostavnije i ugodnije korištenje stranice. 

AVIORADAR - Hrvatski zrakoplovni portal

[ZAVRŠENO] NAGRADNI NATJEČAJ: Vodimo vas u Frankfurt!

Avioradar.

f_800_450_16119285_00_images_ZLRijeka_ZLR-banner.jpg

Frankfurt, jedno od vodećih financijskih središta Europe, magnet je za turiste. Od moderne arhitekture do bogate povijesti, Frankfurt vam može pružiti mnogo toga za vidjeti i doživjeti. Možete posjetiti poslovni dio grada sa visokim neboderima, brojne muzeje ili staru gradsku jezgru. Ne zaboravite i na shopping, u samom središtu grada možete potrošiti koji euro u mnogobrojnim prodajnim centrima. Frankfurt je odlično povezan sa okolicom, tako da možete usput posjetiti, primjerice, Luxembourg koji je udaljen stotinjak kilometara ili posjetiti neki drugi grad u Njemačkoj poput Mainza, Bonna ili Kelna. Izbor je na vama.

U suradnji sa Zračnom lukom Rijeka, nagrađujemo vas sa kartama za Frankfurt. Trebate samo točno odgovoriti na sva postavljena pitanja u nagradnom zadatku i pritom biti najbrži ;-) Nagrada: 3X povratna karta za dvije osobe na letu prijevoznika Condor, Rijeka – Frankfurt – Rijeka. 

I ovoga puta morat ćete se malo više potruditi kako biste osvojili nagradu... Pitanja će se objaviti u nedjelju 29. srpnja, a do tada morate napraviti još nekoliko koraka. Ovu objavu (na dnu članka) objavljenu u petak podijelite na svojem Facebook profilu (objava mora biti javna/public). U komentaru objave na Facebook stranici Avioradara označite osobu s kojom želite putovati. Uz to lajkajte Facebook stranice Avioradara i Zračne luke Rijeka  https://goo.gl/eFiWN9

 Iz Rijeke za Düsseldorf umjesto Kölna preko zime 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU: 

!. Tino KIRIN
2. Rolandina PULJAK
3. Roland PULJAK

Čestitamo


Odgovori: 
1.) Koji tip zrakoplova je na slici? A320
2.) Koje je godine s prometom započeo njemački prijevoznik Condor?1956
3.) Koliko uzletno-sletnih staza ima Zračna luka Frankfurt? 4
4.) Ime i prezime autorice većine fotografija sa ZL Rijeka, koje smo objavljivali na našem Instagramu @avioradar? Vedrana Čubranić
5.) U kojem mjesecu ove godine je Avioradar posjetio zračnu luku Rijeka? svibanj/5.mjesec

Pravila:

UVJETI SUDJELOVANJA:

Za sudjelovanje je potrebno napraviti sljedeće (po mogućnosti prije samog natječaja, odnosno odmah):

  1. Lajk Facebook stranice Avioradara i Zračne luka Rijeka
  2. Podijelite Facebook najavu nagradnog natječaja (nalazi se ispod ovih pravila) na svojem Facebook profilu. Objava mora biti javna/public.
  3. U komentaru najave nagradnog natječaja označite osobu/e s kojim ćete putovati u Frankfurt, a možete označiti i više osoba za koje želite obavijestiti o natječaju.

NAGRADNI NATJEČAJ:

  1. U nedjelju 29.srpnja.2018. između 17:00 i 17:30 sati u ovom će tekstu biti objavljen zadatak koji ćete morati riješiti. U toj objavi naći ćete sve podatke potrebne za rješavanje zadatka. Dobitnici će biti TRI natjecatelja koje prve potpuno točno riješe zadatak. Dakle, trebate biti najbrži, no, isto tako, trebate biti i točni.
  2. Sa dvije povratne karte će biti nagrađena prva 3 sudionika koji točno i najbrže odgovore na pitanja. 
  3. Avioradar će dati priliku dobitnicima da dobiju bonus karte po potrebi, ako žele voditi više od jedne osobe na putovanje. Tako dobitnici mogu dobiti još do dvije karte za svoje potrebe. Prvenstvo biranja dodatnih karata je po plasmanu u natječaju. Prvo bira prvoplasirani pa drugoplasirani pa trećeplasirani ako predhodni nije uzeo bonus karte. Dobitnike ćemo kontaktirati po plasmanu i obavjestiti ih koliko im je karata na raspolaganju. 
  4. Ukupan fond povratnih karata je osam. U slučaju da se bonus karte ne podijele, prenose se u idući Nagradni natječaj
  5. Dobitnike nagrade objavit ćemo ovdje u nedjelju 29.srpnja.2018. u 21:00h
  6. Prije objave dobitnika, provjerit ćemo jeste li obavili sve tražene radnje (lajk, dijeljenje, oznaka prijatelja, rješenje nagradnog natječaja)
  7. Odgovori na sva pitanja mogu se naći na portalu Avioradar i dopušteno je upotrebljavati tražilicu na portalu (za rezultate tražilice na portalu morate scrolati niže ispod naslova članaka), kao i ostale internet tražilice.

 [POSJETILI SMO] Zračna luka Rijeka (RJK - LDRI)

Ostali uvjeti nagradnog natječaja

Organizator ovog nagradnog natječaja je udruga Avioradar.

U natječaju ne mogu sudjelovati djelatnici Zračne luke Rijeka i članovi udruge Avioradar.

Natječaj traje od petka  27.srpnja.2018. od 15:00h do nedjelje 29.srpnja.2018. do 21:00h. Ime dobitnika objavit ćemo na web portalu avioradar.hr 29.srpnja.2018. u 21:00h.

Nije moguća zamjena karata za novac niti su dopuštene kasnije izmjene imena i termina polazaka nakon što prođe razdoblje za odluku o datumu putovanja.

Karte osvojenu na nagradnom natječaju moguće je iskoristiti na letu Condora Rijeka – Frankfurt – Rijeka u razdoblju od kraja nagradnog natječaja do 21.10.2018., a potrebno se javiti najkasnije 7 dana prije planiranog putovanja. Tada se mora odlučiti i koja osoba putuje u Frankfurt s dobitnikom. Sve osobe moraju putovati u isto vrijeme u oba smjera, te barem jedna osoba mora biti punoljetna. Dobitnik i suputnici putuju u ekonomskom razredu. Uključena je predana prtljaga do 20kg, te ručna prtljaga do 6kg. Ako su na željenom letu sva mjesta popunjena, putovanje se mora pomaknuti na onaj datum kad su mjesta raspoloživa.

Sve ostale troškove proizašle na putovanju snosi dobitnik.

Prilikom rješavanja zadatka, sudionik pristaje Avioradaru dati osobne podatke (ime i prezime, broj telefona i ime na Facebook profilu) zbog lakšeg identificiranja. Potencijalni dobitnik pristaje na objavu njegovog imena i prezimena u objavi na portalu Avioradar. 
Avioradar će štiti podatke svih sudionika i neće ih dijeliti dalje te će ih nakon petnaest dana obrisati iz svih baza podataka.

Natječaj nije geografski ograničen i mogu sudjelovati apsolutno svi.  
Rok za prigovor je 7 dana od objave pobjednika natječaja i to na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

OBJAVA KOJU TREBA PRENIJETI JAVNO NA SVOJ ZID: