Avioradar koristi kolačiće da bi Vam omogućio jednostavnije i ugodnije korištenje stranice. 

AVIORADAR - Hrvatski zrakoplovni portal

Ljetni red letenja 2018 poljskog Travel Service donosi novu liniju Split - Katowice

Jan Kotek.

Travel Service Boeing 737-800

Travel Service Polska (3Z/TVP) poljska tvrtka kćer češkog zrakoplovnog prijevoznika Travel Service (QS/TVS) u svom ljetnom redu letenja 2018. godine uvodi novu liniju Split - Katowice. Isto kao i prošlogodišnja nova linija Split - Varšava će i nova linija Split - Katowice biti u prometu jednom tjedno svakog četvrtka službeno, kao redovna linija pod marketinškim imenom Smartwings. Obje linije će biti u prometu u razdoblju od 7. lipnja do 26. rujna 2018. godine. Ranije najavljene visokofrekventne linije Smartwingsa sa 3 leta tjedno na rutama Split - Katowice, te iz Dubrovnika za Katowice i Varšavu su otkazane. 

Ukinuto: Češki SmartWings uvodi tri nove linije iz Poljske za Hrvatsku

Dugogodišnje linije poljskog Travel Servicea iz Poljske za Dubrovnik ostaju kao charter linije i radi se o 4 linije koje će povezati Dubrovnik s pet poljskih destinacija: Bydgoszcz, Gdansk, Katowice, Szczecin, Varšava. Linije će biti u prometu od svibnja do kraja rujna, isto kao i prošle godine jednom tjedno svakog četvrtka. Na svim linijama Travel Service Polska će letjeti zrakoplovi tipa Boeing 737-800 (na slici).

Ove charter linije organizira turistička agencija Rainbow Tours a istovremeno su pojačali liniju Dubrovnik - Varšava najavljenim novim charter letovima jednom tjedno svakog ponedjeljka na kojima će letjeti zrakoplovi tipa Airbus A321 zrakoplovne tvrtke Small Planet Airlines Polska (P7/LLP), koju smo na Avioradaru najavlili prije nekoliko dana:

Small Planet dolazi u Dubrovnik na novoj charter liniji iz Varšave

Foto: Avioradar J.K. (PRG/09.07.2011)