Avioradar koristi kolačiće da bi Vam omogućio jednostavnije i ugodnije korištenje stranice. 

AVIORADAR - Hrvatski zrakoplovni portal

TUI Airlines Belgium uvodi novu liniju za Brač iz Nizozemske

Jan Kotek.

TUI Airlines Belgium Embraer ERJ-190

Belgijski TUI pojačava svoje linije za Brač - nova linija će biti iz Rotterdama

Belgijski TUI Airlines Belgium (TB/JAF) u vlasništvu turističke grupacije TUI, nakon što je ove godine otvorio svoje prve linije za Brač i ujedno otvorio prve linije sa mlaznim zrakoplovima na zračnoj luci Brač, najavio je pojačanje operacija u ljetnom redu letenja za 2018. godinu. Ovogodišnje dvije nove linije iz Brusselsa i Deauvillea, koje su dolazile na Brač jednom tjedno svakog utorka, će iduće godine dolaziti u atraktivnijem terminu svake subote. Linija Brač - Brussels počinje s prometom već od 12. svibnja 2018. godine, odnosno nepuna 2 tjedna ranije u odnosu na operacije ove godinu a biti će u prometu do 6. listopada 2018. godine. Linija Brač - Deauville (na sjeveru Francuske) će biti sezonski kraća isto kao i ove godine od 16. lipnja do 6. listopada 2018. godine

Potpuno nova linija će prvi put u povijesti povezati Brač sa Nizozemskom. Nova linija Brač - Rotterdam / Hague će biti u prometu jednom tjedno svake subote u cijelom razdoblju sezone od 12. svibnja do 6.listopada 2017. godine. Na svim navedenim linijama će letjeti zrakoplovi tipa Embraer ERJ-190 (na slici i videu).

Red letenja je nepotpun prema aktualnim dostupnim podacima na internet stranicama TUI-a u Belgiji, Francuskoj i Nizozemskoj. 

Foto i video: Eddy Meštrović (BWK/06.2017)