Avioradar koristi kolačiće da bi Vam omogućio jednostavnije i ugodnije korištenje stranice. 

AVIORADAR - Hrvatski zrakoplovni portal

Transavia uvodi novu liniju Dubrovnik - Rotterdam / Hague

Jan Kotek.

Transavia Boeing 737-800

Nizozemska Transavia uvodi novu liniju Dubrovnik - Rotterdam i pojačava liniju Pula - Rotterdam

Nizozemski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik Transavia (HV/TRA) u svom ljetnom redu letenja za 2018. godinu najavljuje novu liniju Dubrovnik - Rotterdam / Hague. Linija će početi s prometom već od 5. travnja 2018. godine sa 3 leta tjedno, izvan sezone utorkom, četvrtkom i nedjeljom, dok će u srcu sezone u srpnju i kolovozu letjeti utorkom, petkom i nedjeljom. U planu je sve do kraja ljetnog reda letenja do 28. listopada 2018. godine.

Istovremeno u ljetnom redu letenja za 2018. godinu Transavia će pojačati za jednan let tjedno više svoju drugu liniju za Hrvatsku Pula - Rotterdam / Hague, koja je počela s prometom ove godine. U ponudi su četiri leta tjedno svakog utorka, četvrtka, subote i nedjelje od 28. travnja do 9. listopada 2018. godine. Treća linija Transavije za Hrvatsku Split - Rotterdam / Hague će biti u prometu svakodnevno kao i ove godine.

Na linijama Transavije će letjeti zrakoplovi tipa Boeing 737-800 (na slici) i manji zrakoplovi tipa Boeing 737-700. Transavia je niskotarifna tvrtka kćer zrakoplovne grupacije AirFrance-KLM.

Foto: Avioradar N.S. (DBV/04.2017)