Avioradar koristi kolačiće da bi Vam omogućio jednostavnije i ugodnije korištenje stranice. 

AVIORADAR - Hrvatski zrakoplovni portal

Ryanair najavio nove linije za Rijeku, Zadar i Zagreb

Piše: Jan Kotek.

© Zračna luka Rijeka
Ryanair Boeing 737-800

Irski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik Ryanair (FR/RYR) pustio je u prodaju karte za pet novih linija prema Hrvatskoj. Po abecednom redosljedu, nova linija Rijeka - Stockholm (zračna luka "Arlanda") bit će u prometu dva puta tjedno, čtvrtkom i nedjeljom, od 27. ožujka do 27. listopada. Ryanair je već letio iz Rijeke za Stockholm, ali prema sporednoj zračnoj luci "Skavsta", a ta je linija prekinuta još prije početka pandemije. Sad se vraća, ali prema glavnoj zračnoj luci u Stockoholmu.

Zadar će dobiti dvije nove linije. Linija Zadar - Helsinki najavljena je s dva leta tjedno, ponedjeljkom i petkom i to u kraćem razdoblju ljetne sezone, odnosno od 3. lipnja do 30. rujna. Ovo će biti prva izravna redovita linija iz Zadra za Finsku. Druga linija Zadar - Sofija u ponudi je isto dva puta tjedno, ali srijedom i nedjeljom i to tijekom cijelog ljetnog reda letenja, odnosno od 27. ožujka do 26. listopada. Ovo će biti prva izravna redovita linija iz Bugarske prema nekoj od hrvatskih zračnih luka na jadranskoj obali. 

I Zagreb će dobiti dvije nove linije. Linija Zagreb - Bratislava najavljena je s dva leta tjedno, srijedom i nedjeljom, od 27. ožujka. Ovo će bit prvo povezivanje izravnom redovitom linijom glavnih gradova Hrvatske i Slovačke. Druga linija Zagreb - Krf u ponudi je dva puta tjedno, utorkom i subotom i to samo tijekom ljeta, od 4. lipnja do 27. rujna, a radi se o prvoj izravnoj redovitoj liniji iz Zagreba prema nekom od grčkih otoka.  

Twitter