Avioradar koristi kolačiće da bi Vam omogućio jednostavnije i ugodnije korištenje stranice. 

AVIORADAR - Hrvatski zrakoplovni portal

Ryanair najavio tri nove linije iz Zadra za Englesku

Piše: Jan Kotek.

© Zračna luka Zadar
Ryanair Boeing 737-800

Irski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik Ryanair (FR/RYR) pustio je u prodaju tri nove linije iz Zadra za Englesku. Radi se o linijama za Birmingham, Bournemouth i Liverpool. Sve su u ponudi od početka ljetnog reda letenja, odnosno već od 27. ožujka. 

Linija Zadar - Birimingham u ponudi je dva puta tjedno, srijedom i subotom. Prvi put Zadar će dobiti izravnu liniju prema Birminghamu. Linija Zadar - Bournemouth u ponudi je isto dva puta tjedno, ali utorkom i subotom. Bit će ovo prva redovita linija iz Bournemoutha na južnoj obali Engleske prema nekoj od hrvatskih zračnih luka. Iz Boutnemoutha za Hrvatsku prije nekoliko godina, bili su samo redoviti charter letovi britanskog Palmaira (EAL) za Dubrovnik i Split. Palmair je prekinuo sav promet 2011. godine. Britanski TUI Airways (BY/TOM) imao je charter letove za Pulu, ali samo jednu ljetnu sezonu. 

Linija Zadar - Liverpool bila je najavljena već za ovu godinu istim danima, četvrtkom i nedjeljom, kao i ove godine. Bila je u ponudi tek od 1. srpnja, a sad je već od početka ljetnog reda letenja iduće godine. Ipak, nije uopće počela s prometom ove godine a dogodine je u ponudi kao nova linija. Isti je slučaj i s linijom Zadar - Newcastle koju smo najavlili u prethodnom članku. 

 

Twitter