Avioradar koristi kolačiće da bi Vam omogućio jednostavnije i ugodnije korištenje stranice. 

AVIORADAR - Hrvatski zrakoplovni portal

Aegean Airlines najavio drugu liniju iz Grčke za Dubrovnik

Piše: Jan Kotek.

Aegean Airlines Dubrovnik

Grčki zrakoplovni prijevoznik Aegean Airlines (A3/AEE), član globalnog udruženja zrakoplovnih prijevoznika Star Alliance, najavio je za ljetni red letenja 2022. godine novu liniju za Dubrovnik. Pored već uhodane linije Atena - Dubrovnik, uvodi se duga linija iz Grčke za Dubrovnik: Solun - Dubrovnik bit će u prometu tri puta tjedno, srijedom, petkom i nedjeljom, od 1. lipnja do 2 listopada.

Na ovoj liniji najavljeni su zrakoplovi tipa ATR-72 iz flote regionalne tvrtke kćeri Olympic Air (OA/OAL). Slike zrakoplova nema jer Olympic Air trenutačno ove zrakoplove nema u svojoj floti. Iz Soluna za Dubrovnik do sad nije bilo redovitih linija, ali često su na ovoj ruti dolazili neredoviti charteri

Na liniji Atena - Dubrovnik bit će 4 leta tjedno, isto kao i prije pandemije, ali dva leta tjedno više nego ove godine. Letovi će biti ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i subotom s većim zrakoplovima tipa Airbus A320 i A320Neo. Zajedno s novom linijom iz Soluna Aegean će u Dubrovnik dolaziti svakodnevno. 

Twitter