Avioradar koristi kolačiće da bi Vam omogućio jednostavnije i ugodnije korištenje stranice. 

AVIORADAR - Hrvatski zrakoplovni portal

Ryanair najavio još dvije nove linije iz Zagreba

Piše: Jan Kotek.

© Ryanair Austria
Lauda Airbus A320

Irski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik Ryanair (FR/RYR) prije nešto više od mjesec dana najavio je 12 novih linija iz Zagreba. Sad su u ponudi još dvije dodatne pa će ukupno biti letova za 14 novih odredišta iz Zagreba. 

Nove linije će povezati Zagreb sa zračnom lukom Niederrhein Weeze nedaleko Düsseldorfa i Malmö na jugu Švedske. Obje su planirane dva puta tjedno, istim danima, utorkom i subotom, s početkom prometa od subote, 4. rujna i to sa zrakoplovima Airbus A320 (na slici) koji će biti u Ryanairovoj bazi u Zagrebu. Pripadaju floti austrijske tvrtke kćeri Lauda (OE/LDM)

Na liniji Zagreb - Bruxelles (zračna luka "Charleroi") bit će dodatni, treći let tjedno, petkom, od 3. rujna. Linija Zagreb - Milano (zračna luka "Bergamo") počet će s prometom dva tjedna ranije nego što je bilo planirano, odnosno od 17. lipnja. Početak prometa obiju linija bio je planiran ranije nego početak ostalih i to sa zrakoplovima iz baza u Bruxellesu i Milanu. Sve ostale nove linije sa zrakoplovima iz baze u Zagrebu počinju s prometom od rujna. 

Twitter