Avioradar koristi kolačiće da bi Vam omogućio jednostavnije i ugodnije korištenje stranice. 

AVIORADAR - Hrvatski zrakoplovni portal

Proširena suradnja TUI Airways i Norwegian

Jan Kotek.

TUI Airways Boeing 787-9 Dreamliner

Britanski TUI Airways (BY/TOM) već je počeo s prodajom karata za ljetnu sezonu 2020. godine! Na linijama prema Hrvatskoj nema ni više ni manje letova, zapravo red letenja je kopiran, isti kao i za 2019. godinu. 

U ljetnom redu letenja za 2019. godinu pojačana je suradnja između TUI Airwaysa i norveškog zračnog prijevoznika Norwegian Air Shuttle (D8/IBK). Prema ovom modelu suradnje, odabrani letovi iz Londona (zračna luka "Gatwick") pod oznakama Norwegiana će letjeti kao charter linije isključivo samo za putnike TUI Airwaysa, te isti letovi nisu u prodaji kod Norwegiana. Ta suradnja već je počela ove godine, a prema Hrvatskoj samo na liniji London - SplitNorwegian će operirati prve charter linije prema Hrvatskoj za TUI

f_800_450_16119285_00_images_Norwegian_EI-FJI4.jpg

Već ranije smo na Avioradaru najavili da će TUI Airways pojačati liniju London - Pula u ljetnom redu letenja 2019. godine s dva na tri puta tjedno: Prvi Boeing 787-900 Dreamliner sletio je u Pulu. U međuvremenu došlo je do promjene, prema kojoj će na novim letovima srijedom letjeti upravo zrakoplovi Boeing 737-800 (na slici dolje) od Norwegiana. Letovi subotom označeni su TBA - "to be announced", odnosno prijevoznik će biti kasnije objavljen. Utorkom ostaju zrakoplovi Boeing 787-9 Dreamliner (na slici gore).

Isto tako smo na Avioradaru najavili nove letove za Rijeku, na kojima se od početka planira sa zrakoplovom Norwegiana četvrtkom na ruti London - Rijeka: Dvije nove linije TUI-a za Rijeku u sezoni 2019! Kod letova za Dubrovnik TUI nema letova na kojima će letjeti zrakoplovi Norwegiana. 

Pored ovih letova za TUI, Norwegian ima i vlastite letove iz Londona za Dubrovnik (jednom tjedno, subotom) i Split (dva puta tjedno, srijedom i subotom), koje su u prodaji samostalno u rezervacijskom sustavu Norwegiana.

Foto ©  Zračna luka Pula

Twitter