Avioradar koristi kolačiće da bi Vam omogućio jednostavnije i ugodnije korištenje stranice. 

AVIORADAR - Hrvatski zrakoplovni portal

Eurowings: Pula i Osijek ostaju bez zimskih linija

Jan Kotek.

Eurowings Airbus A320

Prošle godine u zimskom redu letenja Zračna luka Pula dobila je prvu zimsku liniju. Njemački niskotarifni zračni prijevoznik Eurowings (EW/EWG) letio na liniji Pula - Düsseldorf dva puta tjedno. Ove linije više nema u prodaji za ovogodišnji zimski red letenja, koji počinje od 28. listopada.

Zračna luka Osijek prošle godine nije imala u zimskom redu letenja liniju Eurowingsa, ali je linija Osijek - Stuttgart bila najavljena da će biti cijelogodišnja počevši od zimskog reda letenja ove godine. To se neće ostvariti, odnosno najavljivani letovi preko zime iz Osijeka za Stuttgart nisu u prodaji iza 27. listopada. 

Zračna luka Rijeka dobila je od Eurowingsa novu zimsku liniju Rijeka - Düsseldorf, ali istovremeno je ukinuta prošlogodišnja zimska linija Rijeka - Köln / Bonn. Ukupno to za Zračnu luku Rijeka znači samo promjenu odredišta u Njemačkoj. Broj letova ostaje isti kao i prošle godine, odnosno dva puta tjedno.

Iz Rijeke za Düsseldorf umjesto Kölna preko zime

Eurowings će samo za Zračnu luku Split pojačati promet u predstojećem zimskom redu letenja. Naime uz već dugogodišnje zimske linije iz Splita za Düsseldorf, Köln / Bonn i Stuttgart uvodi se i četvrta zimska linija Split - München s dva leta tjedno.

Eurowings: Linija Split - München ostaje u prometu preko zime

Na linijama za Zračnu luku Zagreb nema izmjena u odnosu na prošlogodišnji zimski red letenja.

Foto © Marijo Dedić-Jandrek (TXL/05.2017.)