Avioradar koristi kolačiće da bi Vam omogućio jednostavnije i ugodnije korištenje stranice. 

AVIORADAR - Hrvatski zrakoplovni portal

Condor: Nova linija za Zadar i pojačanje za Split

Jan Kotek.

Condor (retro livery) - Airbus A320

Njemački zračni prijevoznik Condor (DE/CFG), koji je u vlasništvu turističke grupacije Thomas Cook, objavio je ljetni red letenja za 2019. godinu. Nova je linija Zadar - Hannover, koja će biti u prometu jednom tjedno, subotom, od 4. svibnja do 26. listopada 2019. godine. Druga linija Zadar - Frankfurt ostaje bez izmjena, jednom tjedno, subotom u istom razdoblju.

Sve tri linije Condora iz Njemačke prema Splitu će biti pojačane. Linija Split - Frankfurt će pored ovogodišnja dva leta tjedno, petkom i nedjeljom dobiti dodatni treći let tjedno svakog četvrtka. Linija Split - Düsseldorf, koja je počela s prometom ove godine s jednim letom tjedno, nedjeljom, dobit će drugi let tjedno, četvrtkom. Isto tako i ovogodišnja nova linija Split - Hannover će pored ovogodišnjih letova nedjeljom dobiti drugi let tjedno, ali petkom.  

Jedina linija Condora za Dubrovnik iz Frankfurta ostaje u prometu jednom tjedno, subotom, ali će početi s prometom dva tjedna ranije u odnosu na ovu godinu. Linije Rijeka - Frankfurt nema u najavljenom redu letenja za 2019. godinu.

U redu letenja nisu upisani tipovi zrakoplova koji će letjeti na pojedinim linija. A obzirom da nije prodaja karata još počela, ne možemo vidjeti koji zrakoplovi lete na kojim linijama. Mi u redu letenja navodimo zrakoplove koji trenutačno lete na najavljenim linijama za iduću godinu.

Foto i video © Eddy Meštrović (SPU/20.07.2018)