Avioradar koristi kolačiće da bi Vam omogućio jednostavnije i ugodnije korištenje stranice. 

AVIORADAR - Hrvatski zrakoplovni portal

[ZAVRŠENO] Nagradni natječaj: Tražimo putnike za Dublin!

Avioradar.

Otputujte u Dublin

U petak, točno u 19 sati, završio je naš nagradni natječaj "Tražimo putnike za Dublin!"

Nije nam puno trebalo da pronađemo dobitnicu, koja je za samo 9 minuta od objave točno odgovorila na sva pitanja.

Avioradar zahvaljuje svima na sudjelovanju kao i Croatia Airlinesu na suradnji a čestitamo gospođi Zrinki Lekić iz Zagreba na osvojenim kartama za Dublin!

Zrinku je kontaktirao predsjednik udruge AvioRadar, Nenad Sredojević te je obavjestio da je ona dobitnica i čestitao na nagradi. U telefonskom razgovoru Zrinka je zahvalila Avioradaru i Croatia Airlinesu na kartama te istaknula da joj je posebno drago što je zbog nagradnog natječaja saznala za portal Avioradar na kojem je pronašla veliki broj zanimljivih tekstova.

Naime, Zrinka je za Avioradar saznala tek jučer, u četvrtak, kada joj je prijatelj skrenuo pozornost na nagradni natječaj. 

Iako je planirala na put voditi dečka, on je svoje mjesto u avionu za Dublin prepustio njenoj majci. Vjerujemo da će biti još solucija kada se strasti malo smire. 
Na upit kako joj je uspjelo riješiti sve u relativno  kratkom roku, rekla nam je da joj je puno pomogao brat koji je tražio odgovore te da mora naći načina da se i njemu oduži. 

Inače, drugoplasirana je kasnila za pobjednicom nekih 5 sekundi. 

f_800_450_16119285_00_images_ostalo_Screenshot_27.jpg

Donosimo i točne odgovore sa linkovima na odgovore: 

 1. Koje dane u tjednu će Croatia Airlines letjeti na relaciji Zagreb – Mostar? Četvrtak i nedjelja 
 1. U kojem period 2018. godine će Croatia Airlines letjeti na letu Zagreb – Dublin? 3.5. – 25.10. 
 1. Koji datum započinje ljetna linija CTN-a Split - Kopenhagen? 5.5.2018 
 1. Na kojem letu je Croatia Airlines ugostila svog dvomilijunitog putnika 2017. godine? OU481 Kopenhagen – Zagreb 
 1. Prvi odlazni let sa novog terminala Međunarodne zračne luke Zagreb je obavljen ujutro 28.03.2017., navedite broj tog leta i destinaciju? OU660 Dubrovnik 
 1. Croatia Airlines pojačava liniju Zagreb – Sankt Petersburg. Koliko će puta tjedno letjeti na toj relaciji tokom ljetnog reda letenja 2018. godine? 3 (tri puta) 
 1. Sa koliko letova tjedno će Croatia Airlines povezivati Zagreb i Skoplje u ljetnom redu letenja 2018. godine? 12 letova 
 1. U ljetnom redu letenja Croatia Airlines će povezivati Dubrovnik sa novim odredištem u Njemačkoj sa 5 letova na tjedan u period od 30.4. do 14.10., koje je to odredište? Munchen 
 1. Avioradar je sponzorirao pojekt učenika SŠ Krapina u kojem su učenici izradili simulator A320. Koje je ime projekta? bTech 
 1. Navedite kako se zove glavni urednik portal avioradar.hr? Jan Kotek

 Do iduće prilike, hvala svima na učestvovanju! Redovito pratite Avioradar pa će vam idući put biti lakše.

 

 

Upravo smo obilježili  Dan svetog Patrika, a svi znamo na koju nas državu asocira. Naravno, riječ je o Republici Irskoj. Što još reći o Irskoj: zelena trava, prekrasni krajolici, klifovi, dvorci i neizostavni Dublin. Sve to ćete imati priliku doživjeti ako sudjelujete i pobijedite u našem nagradnom natječaju. Trebate samo točno odgovoriti na sva postavljena pitanja u ovom nagradnom zadatku!

Pitanja je 10, polako i pazite kako odgovarate. 

SRETNO!

Nagrada: povratna karta za dvije osobe na letu Croatia Airlinesa  iz Hrvatske za Dublin

Opis nagradnog natječaja:

Ovoga puta morat ćete se malo više potruditi kako biste osvojili nagradu.  Pitanja će se objaviti u četvrtak, a do tada morate napraviti još nekoliko koraka. Ovu objavu objavljenu u utorak podijelite na svom Facebook profilu (objava mora biti javna/public). U komentaru objave na Facebook stranici Avioradara označite osobu s kojom želite putovati. Uz to lajkajte Facebook stranice Avioradara i Croatia Airlinesa. 

Dakle...

Pravila:

UVJETI SUDJELOVANJA:

Za sudjelovanje je potrebno napraviti sljedeće (po mogućnosti prije samog natječaja, odnosno odmah):

 1. Lajk Facebook stranice Avioradara i Croatia Airlinesa
 2. Podijelite Facebook najavu nagradnog natječaja (nalazi se na dnu teksta) na svom Facebook profilu. Objava mora biti javna/public.
 3. Označite osobu s kojom ćete otputovati u Dublin u komentaru najave nagradnog natječaja, a možete označiti i više osoba za koje želite da znaju za natječaj.

NAGRADNI NATJEČAJ:

 1. U četvrtak 22.03.2018. odmah nakon 20:00 u ovom će tekstu biti objavljen zadatak koji ćete morati riješiti. U toj objavi naći ćete sve informacije potrebne za rješavanje zadatka. Dobitnik će biti osoba koja prva potpuno točno riješi zadatak. Dakle trebate biti najbrži, no isto tako trebate biti i točni.
 2. Dobitnika nagrade objavit ćemo ovdje u petak u 20:00h
 3. Prije objave dobitnika provjerit ćemo jeste li obavili sve tražene radnje (lajk, dijeljenje, oznaka prijatelja, rješenje nagradnog natječaja)
 4. Odgovori na sva pitanja mogu se naći na portalu Avioradar i dozvoljeno je upotrebljavati tražilicu na portalu (za rezultate tražilice na portalu morate „scrolati“ niže ispod naslova objavljenih članaka), kao i ostale internet tražilice.

 

Ostali uvjeti nagradnog natječaja

Organizator ovog nagradnog natječaja je udruga Avioradar.

U natječaju ne mogu sudjelovati djelatnici Croatia Airlinesa i članovi udruge Avioradar.

Natječaj traje od četvrtka  22.03.2018. od 20:00h do petka 23.03.2017. u 19:00h. Ime dobitnika objavit ćemo na web portalu avioradar.hr 23.03.2018. u 20:00h.

Nije moguća zamjena karata za novac, niti su dopuštene kasnije izmjene imena i termina polazaka nakon što prođe razdoblje za odluku o datumu putovanja.

Kartu osvojenu na nagradnom natječaju moguće je iskoristiti na letu Croatia Airlinesa Hrvatska – Dublin – Hrvatska u razdoblju od 03.05. do 25.10.2018., a potrebno se javiti najkasnije 14 dana prije planiranog putovanja na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Tada se mora odlučiti i koja osoba putuje u Dublin s dobitnikom. Obje osobe moraju putovati u isto vrijeme u oba smjera, te barem jedna osoba mora biti punoljetna. Dobitnik i suputnik putuju u ekonomskom razredu, a u nagradnu kartu je uključena i predana prtljaga težine do 23 kilograma. Ako su na željenom letu sva mjesta u ekonomskom razredu popunjena, putovanje se mora pomaknuti na onaj datum kad su mjesta u ekonomskom razredu raspoloživa.Sve ostale troškove proizašle na putovanju snosi dobitnik.

Prilikom rješavanja zadatka sudionik pristaje Avioradaru dati osobne podatke (ime i prezime ,broj telefona i ime na Facebook profilu) zbog lakšeg identificiranja. Potencijalni dobitnik pristaje da se njegovo ime i prezime objavi na portalu Avioradar.
Avioradar će štiti podatke svih sudionika i neće ih dijeliti dalje, te će ih nakon petnaest dana obrisati iz svih baza podataka.

Natječaj nije geografski ograničen i mogu sudjelovati apsolutno svi.  
Rok za prigovor je 14 dana od objave pobjednika natječaja na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Za dodatna pitanja možete nam se  obratiti putem Facebook stranice.

Nemojte da vam se dogodi kao prošli put da budete dobitnik, a nagradu ne možete dobiti jer niste ispunili sve uvjete ;) 

Sretno!