Avioradar koristi kolačiće da bi Vam omogućio jednostavnije i ugodnije korištenje stranice. 

AVIORADAR - Hrvatski zrakoplovni portal

MZLZ dobio je produljenje certifikata prema IATA ISAGO programu

Piše: MZLZ.

© Avioradar
Zagreb Airport

 

MZLZ Zemaljske usluge, d.o.o., pružatelj usluga prihvata i otpreme zrakoplova, putnika, tereta i prtljage u Zračnoj luci Franjo Tuđman, je u studenom mjesecu 2019. godine, kao prvi pružatelj zemaljskih usluga u Hrvatskoj, certificiran od strane međunarodne udruge zračnih prijevoznika – IATA (International Air Transport Association) prema ISAGO programu (IATA Safety Audit for Ground Operations). U novoj procjeni standarda kvalitete kompanija MZLZ Zemaljske usluge d.o.o. dobila je produljenje ISAGO Certifikata za naredno razdoblje, do studenoga 2023. godine.

ISAGO Certifikat potvrđuje da kompanija MZLZ Zemaljske usluge d.o.o. obavlja usluge zemaljskih operacija u Zračnoj luci Franjo Tuđman, prema najvišim standardima kvalitete i sigurnosti, propisanim od strane IATA-e u različitim disciplinama zemaljskih usluga:

  • Organizacija i upravljanje (ORM), Opterećenje i uravnoteženje zrakoplova (LOD)
  • Opsluživanje i utovar zrakoplova (HDL)
  • Kretanje zrakoplova po zemlji (AGM)
  • Rukovanje robom i poštom (CGM)
  • Prihvat i otprema putnika i prtljage (PAB)

„Iznimno smo ponosni što su naši napori u održavanju razine sigurnosti operacija i povećanju kvalitete svakodnevnog pružanja usluga u Zračnoj luci Franjo Tuđman prepoznati i što je naša kompanija i ove godine zavrijedila ISAGO certifikat. Ovo smatramo značajnim postignućem, a ujedno i obvezom da i dalje nastavimo raditi na poboljšanju kvalitete naših usluga svim našim korisnicima.“ – istaknuo je Mutlu Baskan, predsjednik Uprave MZLZ Zemaljske usluge d.o.o.

Twitter