Avioradar koristi kolačiće da bi Vam omogućio jednostavnije i ugodnije korištenje stranice. 

AVIORADAR - Hrvatski zrakoplovni portal

Ryanair danas otvorio bazu u Zadru

Piše: Zračna luka Zadar.

© Zračna luka Zadar
Ryanair - Zadar

 

Ryanair, najveća europska zrakoplovna kompanija, danas (1. srpnja) slavi ponovno otvaranje baze u Zadru. S dva bazna zrakoplova, 78 tjednih letova prema 37 odredišta, od kojih je čak 17 novih, ponovno otvaranje baze povezat će Zadar s brojnim međunarodnim odredištima diljem Europe i to od danas. I dok se programi cijepljenja nastavljaju u cijeloj Europi, te kako se vrhunac ljetne sezone približava, ovo će pojačati zračni promet i turizam u Zadarskoj županiji.

Hrvatski korisnici mogu već sada rezervirati svoj toliko zasluženi odmor iz Zadra u nekeom od popularnih europskih  odredišta kao što su Rim, Pariz, Milano, Dablin, Edinburg, Budimpešta i druga, i to po najpovoljnijim cijenama karata, a također se mogu iskoristiti i mogućnosti besplatne zamjene karata u slučaju promjene plana putovanja.

Govoreći na otvaranju baze, Ryanairov direktor Marketinga i informatike, Dara Brady, je rekao:

“Oduševljeni smo što smo u Hrvatskoj na ponovnom otvaranju baze u Zadru. Zračni promet je spreman na novi uzlet i to na vrhuncu turističke sezone u srpnju i kolovozu, a sa 17 novih i ukupno 37 linija naši hrvatski korisnici imaju i više nego dobar izbor odredišta za svoj toliko željeni ljetni odmor.

Imajući na umu da se COVID ograničenja stalno mijenjaju, naši korisnici mogu rezervirati svoje karte već sad te ih u slučaju odgode putovanja, mogu zamijeniti za bilo koji drugi let i to dva puta bez ikakve dodatne naplate sve do kraja ove godine.

Kako bismo proslavili i službeno otvaranje baze u Zadru te 17 novih ljetnih linija, objavljujemo rasprodaju avio karata dostupnih već od 151 kunu za putovanja do kraja listopada 2021., a koja se moraju rezervirati do subote, 3. srpnja, u ponoć. Kako će karte po ovako nevjerojatno niskim cijenama biti razgrabljene vrlo brzo, posjetite nas što prije na našim stranicama www.ryanair.com i kupite svoju kartu.

 

Nazočnima se obratio i direktor Zračne luke Zadar, Josip Klišmanić:

Iznimno nas raduje činjenica da je najveća europska zrakoplovna kompanija nastavila dugogodišnju uspješnu suradnju s nama i ponovno otvorila svoju bazu u Zadru i time dodatno povezala naš grad i Hrvatsku sa čak 37 odredišta.  Ryanair je u zadnjih 14 godina bio i ostao glavni partner Zračne luke Zadar. Povratak baze sa 37 linija, od kojih je čak 17 novih, u sezoni i izazovnom vremenu u kojem se moramo boriti za svakog putnika, nije samo dobra vijest, već je i potvrda naše izvrsne suradnje kojoj se nadamo i ubuduće..

 

Nove Linije

Iz Zadra

Tjedni letovi

Aarhus

2

Bari

1

Bologna

2

Bremen

2

Bucharest

2

Budapest

2

Edinburgh

2

Gdańsk

2

Liverpool

2

Maastricht Aachen

2

Naples

2

Newcastle

1

Paris Beauvais

2

Rome Ciampino

2

Växjö/Kronoberg

2

Warsaw Modlin

2

Wroclaw

2

Twitter