Avioradar koristi kolačiće da bi Vam omogućio jednostavnije i ugodnije korištenje stranice. 

AVIORADAR - Hrvatski zrakoplovni portal

Ryanair leti iz Zagreba na 12 odredišta!!!

Piše: Ivo Gračanin.

Foto: © Avioradar
Ryanair Boeing 737-800

Ryanair (FR/RYR), jedan od najpoznatijih svjetskih niskotarifnih prijevoznika, pokreće letove iz Zagreba.

Ryanair, najveća europska niskotarifna zrakoplovni prijevoznik, danas je na virtualnoj konferenciji najavio svoj dolazak u Zagreb. Ponudit će 36 tjednih letova na 12 novih linija (Brisel - Charleroi, Dortmund, Frankfurt - Hahn, Karlsruhe, Memmingen, Milano - Bergamo, Rim - Ciampino, Podgorica, Oslo - Torp, Göteborg, Pariz - Beauvais i London - Stansted) koje će povezivati Zagreb s nizom međunarodnih luka širom Europe već od lipnja ove godine. 
 
„Međunarodna Zračna luka Zagreb rado pozdravlja dolazak Ryanaira koji će svim zainteresiranim putnicima omogućiti izravno putovanje na više odredišta, ali i povećati broj posjetitelja što će izravno pridonijeti gospodarstvu te utjecati na razvoj turizma u Hrvatskoj, a posebno u Zagrebu,“ izjavio je Huseyin Bahadir Bedir, predsjednik Uprave MZLZ d.d.

Prva linija koja će početi s prometom je iz Brisela (zračna luka "Charleroi") već od 2. lipnja s dva leta tjedno, srijedom i nedjeljom. Slijedi linija iz Milana (zračna luka "Bergamo") od 3. srpnja s četiri leta tjedno, i to utorkom, četvrtkom, subotom i nedjeljom. Od 1. rujna u Zagrebu će biti bazirana dva zrakoplova Airbus A320 tvrtke kćeri Lauda (OE/LDM), a tada će početi s prometom i preostalih 10 najavljenih linija. 

Red Letenja:

Twitter