Avioradar koristi kolačiće da bi Vam omogućio jednostavnije i ugodnije korištenje stranice. 

AVIORADAR - Hrvatski zrakoplovni portal

Izmjene uvjeta putovanja u civilnom zračnom prometu

Piše: Croatia Airlines.

© AvioRadar
9A-CTG

 

Putovanja zrakoplovom u uvjetima epidemiološke krize podložna su čestim izmjenama epidemioloških ograničenja i pravila pojedinih država, što izravno utječe na protok putnika u civilnom zračnom prometu.

Od utorka, 16. ožujka 2021., mijenjaju se dosadašnja ograničenja i pravila za putovanja u Nizozemsku prema kojima putnici u zračnom prijevozu koji svoja putovanja završavaju u Nizozemskoj, prigodom registracije za let (check in) trebaju predočiti negativan NAAT/PCR test i to ne stariji od 72 sata, kao i antigenski test (rapid test) koji ne smije biti stariji od 24 sata.

Transferni putnici koji u Amsterdamu nastavljaju putovanje nekim od vezanih letova, trebaju imati negativan NAAT/PCR test (ne stariji od 72 sata uoči putovanja), a antigenski test više im nije potreban kao do sada.

Navedeni uvjeti od 16. ožujka vrijede za sve putnike koji putuju zrakoplovom iz Zagreba u Amsterdam, kao i za putnike iz drugih odredišta koji preko Zagreba lete u Amsterdam.

Croatia Airlines kontinuirano prati aktualne uvjete i ograničenja država u koje lete njezini zrakoplovi, kao i higijenske i ostale mjere zaštite od COVID-19 koje se primjenjuju u zračnoj luci odlaska i dolaska, a navedene informacije ažurno se objavljuju na internetskim stranicama tvrtke www.croatiaairlines.com/hr/Vazna-obavijest/Informacije-za-putnike-vezane-za-COVID-19/Uvjeti-ulaska-u-drzavu/

Twitter