Avioradar koristi kolačiće da bi Vam omogućio jednostavnije i ugodnije korištenje stranice. 

AVIORADAR - Hrvatski zrakoplovni portal

Air Serbia vraća se na linije prema Hrvatskoj

Piše: Jan Kotek.

© Eddy Meštrović (SPU)
Air Serbia Airbus A319

Srpski nacionalni zrakoplovni prijevoznik Air Serbia (JU/ASL) od nedjelje 28. lipnja, ponovno leti na liniji Beograd - Split. Ova linija će biti u prometu u početku 2 puta tjedno, petkom i nedjeljom, a tijekom srpnja uvode se dodatni letovi ponedjeljkom i srijedom. Na ovoj liniji najavljeni su zrakoplovi tipa Airbus A319 (na slici i videu). Na prvom dolasku je manji zrakoplov ATR-72. 

Slijedi otvaranje linije Beograd - Zagreb od srijede 1. srpnja. Linija će biti u prometu svakodnevno već od početka prometa, a u drugoj polovini srpnja uvode se četvrtkom, petkom i nedjeljom i drugi letovi na dan. Na ovoj liniji najavljeni su zrakoplovi tipa ATR-72

U petak 3. srpnja, obnovit će se linija Beograd - Dubrovnik s dva leta tjedno, ponedljekom i petkom, a od srijede, 15. srpnja, uvodi se i treći let tjedno, srijedom. Za sve letovi najavljeni su zrakoplovi tipa Airbus A319. 

Od petka 10. srpnja, počet će s prometom i linija Beograd - Pula s tri leta tjedno, ponedjeljkom, srijedom i petkom, a od subote 11. srpnja, i linija Beograd - Zadar s dva leta tjedno, utorkom i subotom. Na njima će letjeti zrakoplovi ATR-72. 

To znači jako će do polovine srpnja Air Serbia obnoviti sve svoje prošlogodišnje linije prema Hrvatskoj osim Rijeke. Ipak, sve linije imaju manji broj letova tjedno u odnosu na prošlu godinu, osim prošlogodišnje nove linije za Zadar koja je i prošle godine imala isto dva leta tjedno.

 

Twitter