Avioradar koristi kolačiće da bi Vam omogućio jednostavnije i ugodnije korištenje stranice. 

AVIORADAR - Hrvatski zrakoplovni portal

Croatia Airlines nudi 20 posto popusta za Black Friday & Cyber Monday

CTN.

CTN

U ponoć počinje posebna ponuda Croatia Airlinesa u sklopu koje se putnicima nudi 20 posto popusta na zrakoplovne karte za letove u sva domaća i međunarodna odredišta tvrtke, čime putovanja u zrakoplovima nacionalnog avioprijevoznika postaju još dostupnija putnicima.

Popust od 20 posto može se ostvariti isključivo kupnjom na internetskim stranicama www.croatiaairlines.hr/m.croatiaairlines.hr ili preko mobilne aplikacije Croatia Airlinesa i to korištenjem posebnog promo koda tijekom kupnje aviokarata. Posebni promo kod bit će objavljen na internetskim stranicama i moći će se koristiti samo tijekom trajanja ove posebne akcije koja završava u ponedjeljak, 2. prosinca 2019.

Korištenjem promo koda, putnici mogu ostvariti 20 posto popusta za putovanja u sva odredišta Croatia Airlinesa u razdoblju od 29. studenoga ove godine do 2. prosinca 2020. godine. Popust se odnosi na prevozninu dok pristojbe zračnih luka i ostale naknade ostaju iste.

U zimskom razdoblju, zrakoplovi Croatia Airlinesa lete u 15 međunarodnih i pet hrvatskih odredišta, što uključuje i letove iz Zagreba u Barcelonu i Dublin koji su produljeni do siječnja 2020. godine dok će tijekom sljedeće turističke sezone putnicima ponovno biti na raspolaganju letovi u četrdesetak europskih odredišta.

Pročitajte još: 

 

 


Foto @ CTN