Avioradar koristi kolačiće da bi Vam omogućio jednostavnije i ugodnije korištenje stranice. 

AVIORADAR - Hrvatski zrakoplovni portal

AvioRadar i ch-aviation započeli partnersku suradnju

Avioradar.

ch-aviation Avioradar partnerstvo

U cilju kvalitetnijeg  izvještavanja javnosti o zrakoplovstvu, potpisan je ugovor o partnerstvu između AvioRadara i ch-aviationa

U Zagrebu je 14. svibnja održan sastanak između predstavnika Avioradara, predsjednika Nenada Sredojevića i voditelja projekata Bruna Habusa, i predstavnika ch-aviationa, CEO-a tvrtke Thomasa Jeagera i COO Sanje Ples. Na sastanku je partnerska suradnja dogovorena, a 28. svibnja je i potpisana.

Zrakoplovna industrija se brzo mijenja i vijesti u njoj su među najdinamičnijima. Ovo partnerstvo osigurat će čitateljima  AvioRadara pristup najznačajnijim vijestima i podacima u industriji, dobivat će pojedinosti o floti zrakoplovnih prijevoznika i najnovija ažuriranja regionalne mreže ruta koja će uključivati ​​podatke o novim i ukinutim rutama, planiranim razdobljima rada kao i podacima o prijevoznicima.

“Vrlo smo zadovoljni što možemo ući u partnerstvo s AvioRadarom”, kaže izvršni direktor ch-aviationa, Thomas Jager. “Služeći strankama zaista na globalnoj razini, sa zadovoljstvom možemo raditi s tvrtkama sa sjedištem u Hrvatskoj gdje zapošljavamo 20 ljudi koji rade istraživanje podataka i prodaju. Čvrsto vjerujem da će naši podaci, vodeći u industriji, biti iznimno korisni za ekipu AvioRadara koji pripremaju lokalne vijesti o zrakoplovstvu “.

O ch-aviation:

Tvrtka je osnovana 1998. godine u Churu u Švicarskoj. Kao pružatelj informacijskih usluga u zrakoplovstvu, danas ch-aviation djeluje kao najveća i najsveobuhvatnija B2B baza podataka u području komercijalnog zrakoplovstva. ch-aviation uslužuje više od 800 korisnika diljem svijeta značajnim i najnovijim podacima o zrakoplovnim tvrtkama i pronicljivim vijestima o zrakoplovnoj industriji.

ch-avijation osigurava točne podatke, a oni su, kao i vijesti iz industrije, pouzdani zrakoplovnim tvrtkama, zračnim lukama, brokerima, financijskim i lizing tvrtkama, vladinim agencijama, konzultantskim i kadrovskim tvrtkama, IT pružateljima usluga, proizvođačima zrakoplova, MRO-ima, turističkim i ugostiteljskim tvrtkama i putnicima diljem svijeta.