Avioradar koristi kolačiće da bi Vam omogućio jednostavnije i ugodnije korištenje stranice. 

AVIORADAR - Hrvatski zrakoplovni portal

[ZAVRŠENO] Nagradni natječaj: Vodimo vas u Düsseldorf!

Avioradar.

Eurowings

Nagrada: dvije povratne aviokarte za Düsseldorf u ekonomskom razredu na letu Eurowingsa

PITANJA: 


 


DOBITNIK NAGRADNOG NATJEČAJA: 

f_800_450_16119285_00_images_NN_Screenshot_2.jpg
Opis nagradnog natječaja:

Ako ste pratili naše dosadašnje natječaje, onda neće biti nikakvih problema. No, ukoliko se prvi put susrećete s našim nagradnim natječajima, ne brinite, nije ništa teško. Sve što ćemo od vas zahtijevati je odgovoriti na nekoliko postavljenih pitanja. Načelo dobivanja nagrade je jednostavno: tko odgovori najbrže na sva pitanja i ujedno su sva ta pitanja točna, postaje pobjednikom. I to je to, pakirate kofere. No, budite pozorno čitajte uvjete kako bi dobro napravili sve korake, jer, ukoliko preskočite neki korak ili nešto zaboravite napraviti, tada, nažalost, nagrada ide idućem najbržem sudioniku.

 

Nakon Istanbula, Dublina, Lisabona, Frankfurta, Münchena, sada je na redu Düsseldorf.

Düsseldorf ima gotovo 600.000 stanovnika, dakle, malo je manji od Zagreba. Smjestio se na obalama rijeke Rajne u pokrajini Rajna-Vestfalija. Najvažnije lokacije koje morate obići kad ste u Düsseldorfu svakako su Altstadt, odnosno stari dio grada. Tamo ćete pronaći „najveći bar“ na svijetu gdje je više od 260 kafića posloženih jedan uz drugi. Za sve one koji vole duge šetnje, idealno mjesto je obala Rajne koja je izgrađena između 1990 i 1997. godine kako bi se grad približio obali rijeke i pružio stanovnicima mjesto za rekreaciju i odmor. Za sve koji vole shopping, imamo dobre vijesti: Düsseldorf je izvrsno mjesto za to. Najvažnija lokacija koju morate zapamtiti je ulica Königsallee, popularno zvana „Kö“ među stanovnicima grada. Kada ogladnite, možete nešto pojesti u jednom od brojnih restorana, a na vama je samo odabrati kakvu vrstu hrane želite pojesti, izbor je ogroman.

Ukoliko želite posjetiti još neki grad u okolici, nedaleko Düsseldorfa su Köln, Bonn, Wuppertal, Duisburg, a i Nizozemska je jako blizu, udaljena svega 30-ak kilometara.

 

A sada detalji natječaja:

Pitanja će se objaviti u nedjelju 20. siječnja 2019. godine, a do tada morate napraviti još nekoliko koraka:

 

  1. Facebook objavu (na dnu ovog teksta) objavljenu u petak, 18. siječnja, podijelite na svom Facebook profilu (objava mora biti javna/public).
  2. U komentaru te objave na Facebook stranici Avioradara označite osobu s kojom želite putovati.
  3. Uz to, "lajkajte" Facebook stranice Avioradara, Zračne luke Rijeka i Eurowingsa, te morate pratiti (follow) Instagram stranicu Eurowingsa - > https://www.instagram.com/eurowings/.

Ponovimo: Facebook: Avioradar, Zračna luka Rijeka i Eurowings, te Instagram: Eurowings (sve smo vam, eto, i linkali). Nakon toga, u objavi koja se nalazi na dnu ovog članka, označite osobu koju vodite, lajkate objavu i prenesete ju na svoj zid, javno. 

 

Pravila:

 

UVJETI SUDJELOVANJA:

 

Za sudjelovanje je potrebno napraviti sljedeće preduvjete (po mogućnosti prije samog natječaja, odnosno odmah):

- „Lajk“ Facebook stranice Avioradara, Zračne luke Rijeka i Eurowingsa

- „Klik“ na Follow (prati) Eurowings na Instagramu

Podijelite Facebook najavu nagradnog natječaja (nalazi se na dnu teksta) na svom Facebook profilu. Objava mora biti javna/public.

Označite osobu s kojom ćete otputovati u Düsseldorf u komentaru najave nagradnog natječaja, a možete označiti i više osoba za koje želite da znaju za natječaj.

 

NAGRADNI NATJEČAJ:

U nedjelju, 20.01.2019., ubrzo nakon 20 sati, u ovom će tekstu biti objavljen zadatak koji ćete morati riješiti. U toj objavi naći ćete sve podatke potrebne za rješavanje zadatka. Dobitnik će biti osoba koja prva potpuno točno riješi zadatak i koja je ispunila sve preduvjete. Dakle, trebate biti najbrži, no, isto tako, trebate biti i točni.

Dobitnika nagrade objavit ćemo ovdje u nedjelju iza 21 sata (u slučaju da ne dobijemo dobitnika do tada, natječaj se nastavlja do prvog dobitnika).

Prije objave dobitnika, provjerit ćemo jeste li obavili sve tražene radnje ("lajk", dijeljenje, oznaka prijatelja, rješenje nagradnog natječaja)

Odgovori na sva pitanja mogu se naći na portalu Avioradar i dopušteno je upotrebljavati tražilicu na portalu (za rezultate tražilice na portalu morate „skrolati“ niže ispod naslova objavljenih članaka), kao i ostale internet tražilice.

 

 

Ostali uvjeti nagradnog natječaja

Organizator ovog nagradnog natječaja je udruga Avioradar.

U natječaju ne mogu sudjelovati djelatnici Eurowingsa, Zračne luke Rijeka i članovi udruge Avioradar.

Natječaj traje od petka 18.01.2019. od 19 sati do nedjelje 20.01.2019. u 21 sat. Ime dobitnika objavit ćemo na internetskom portalu avioradar.hr 20.01.2019. iza 21 sata.

Nije moguća zamjena karata za novac niti su dopuštene naknadne izmjene imena putnika i termina polazaka. Suputnik ne mora biti ona osoba koja je tagirana u Facebook objavi nagradnog natječaja.

Kartu osvojenu na nagradnom natječaju moguće je iskoristiti na letu Eurowingsa Rijeka - Düsseldorf – Rijeka (i obratno) u razdoblju od 21.1.2019 do 28.3.2019., a potrebno se javiti sa svim traženim podacima najkasnije 7 dana nakon objave pobjednika na portalu Avioradara na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (do 27.1.2019. do 23:59). Do tada se mora odlučiti i koja osoba putuje u Düsseldorf s dobitnikom. Obje osobe moraju putovati u isto vrijeme u oba smjera te barem jedna osoba mora biti punoljetna. Dobitnik i suputnik putuju u ekonomskom razredu, a u nagradnu kartu je uključena samo ručna prtljaga (BASIC tarifa). Ako su na željenom letu sva mjesta u zrakoplovu popunjena, putovanje se mora pomaknuti na onaj datum kada ima raspoloživih mjesta. Sve ostale troškove proizašle na putovanju snosi dobitnik.

Prilikom rješavanja zadatka sudionik pristaje Avioradaru dati osobne podatke (ime i prezime, broj telefona i ime na Facebook profilu) zbog lakšeg identificiranja. Potencijalni dobitnik pristaje da se njegovo ime i prezime objavi na portalu Avioradar.

Avioradar će štiti podatke svih sudionika i neće ih dijeliti dalje te će ih nakon petnaest dana obrisati iz svih baza podataka.

Natječaj nije geografski ograničen i mogu sudjelovati apsolutno svi. 

Rok za prigovor je 14 dana od objave pobjednika natječaja na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Za dodatna pitanja možete nam se obratiti putem Facebook stranice.

Foto © Avioradar