Avioradar koristi kolačiće da bi Vam omogućio jednostavnije i ugodnije korištenje stranice. 

AVIORADAR - Hrvatski zrakoplovni portal

[ZAVRŠENO] Nagradni natječaj: Vodimo vas u München

Avioradar.

CTN@RJK

Nagrada: dvije povratne aviokarte iz Rijeke za München  u ekonomskom razredu na letu Croatia Airlinesa 

 NAGRADNA PITANJA: 

ODGOVORI: 

1. 1h i 15min,
2. 5460
3. SQUAWK

DOBITNIK NAGRADNOG NATJEČAJA JE: Vedran Turković! Čestitamo!

Opis nagradnog natječaja:

Ako ste pratili naše dosadašnje natječaje, onda neće biti nikakvih problema. No, ukoliko se prvi put susrećete s našim nagradnim natječajima, ne brinite, nije ništa teško. Sve što ćemo od vas zahtijevati je odgovoriti na par postavljenih pitanja. Načelo dobivanja nagrade je jednostavan: tko odgovori najbrže na sva pitanja i ujedno su sva ta pitanja točna, taj postaje pobjednikom. I to je to, pakirate kofere! No, budite pozorni u čitanju uvjeta kako bi dobro napravili sve korake jer, ukoliko preskočite neki korak ili nešto zaboravite napraviti, tada, nažalost, nagrada ide idućem najbržem sudioniku.

Nakon Istanbula, Dublina, Lisabona i Frankfurta, ovaj put vas vodimo u München.

München je treći po veličini grad u Njemačkoj s oko 1,5 milijun stanovnika. Obavezno morate posjetiti Marienplatz, odnosno glavni trg s obližnjim ulicama koje vrve trgovinama i restoranima. Možete obići neki od mnoštva muzeja, primjerice, ukoliko volite automobile, posjet BMW-ovom muzeju je obavezna stvar. Ukoliko ste, pak, ljubitelj nogometa, posjetiti ćete stadion Bayerna. A ako ste ljubitelj rukometa, stići ćete upravo na utakmicu naših rukometaša. I bodrite ih uživo! Svatko će u Münchenu naći nešto po svojem ukusu.

 Inače, sa Zračne luke Rijeka za München možete letjeti izravno Croatia Airlinesom i to četvrtkom i nedjeljom u zimskom redu letenja!

A sada detalji natječaja:

Pitanja će se objaviti u nedjelju, 13. siječnja, a do tada morate napraviti još nekoliko koraka.

  1. Facebook objavu Avioradara (na dnu teksta) objavljenu u petak, 11. siječnja, podijelite na svom Facebook profilu (objava mora biti javna/public).
  2. U komentaru objave na Facebook stranici Avioradara označite osobu s kojom želite putovati.
  3. Uz to "lajkajte" Facebook stranice Avioradara, Zračne luke Rijeka i Croatia Airlinesa.

 

Pravila:

UVJETI SUDJELOVANJA:

Za sudjelovanje je potrebno napraviti sljedeće preduvjete (po mogućnosti prije samog natječaja, odnosno odmah sad):

„Lajk“ Facebook stranice Avioradara, Zračne luke Rijeka i Croatia Airlinesa

Podijelite Facebook objavu nagradnog natječaja (nalazi se na dnu teksta) na svom Facebook profilu. Objava mora biti javna/public.

Označite osobu s kojom ćete otputovati u München u komentaru Facebook objave nagradnog natječaja na stranici Avioradara, a možete označiti i više osoba za koje želite da znaju za natječaj.

 

NAGRADNI NATJEČAJ:

U nedjelju, 13.01.2019., ubrzo nakon 20:00 sati, u ovom će tekstu biti objavljen zadatak koji ćete morati riješiti. U toj objavi naći ćete sve podatke potrebne za rješavanje zadatka. Dobitnik će biti osoba koja prva potpuno točno riješi zadatak i koja je ispunila sve preduvjete. Dakle, trebate biti najbrži, no, isto tako, trebate biti i točni.

Dobitnika nagrade objavit ćemo ovdje u ponedjeljak, 14.01.2019. u 21:00 sat.

Prije objave dobitnika, provjerit ćemo jeste li obavili sve tražene radnje ("lajk", dijeljenje, oznaka prijatelja, rješenje nagradnog natječaja).

Odgovori na sva pitanja mogu se naći na portalu Avioradar i dopušteno je upotrebljavati tražilicu na portalu (za rezultate tražilice na portalu morate „skrolati“ niže, ispod naslova objavljenih članaka), kao i ostale internet tražilice.

 Ostali uvjeti nagradnog natječaja

Organizator ovog nagradnog natječaja je Zračna luka Rijeka.

U natječaju ne mogu sudjelovati djelatnici Croatia Airlinesa, Zračne luke Rijeka i članovi udruge Avioradar.

Natječaj traje od petka, 11.01.2019. od 9:00 sati, do ponedjeljka, 14.01.2019. u 21:00 sat. Ime dobitnika objavit ćemo na web portalu AvioRadar.hr u ponedjeljak, 14.01.2019. iza 21:00 sat.

Nije moguća zamjena karata za novac niti su dopuštene kasnije izmjene imena dobitnika i termina polazaka nakon što prođe razdoblje za odluku o datumu putovanja. Izmjena imena suputnika je moguća, dakle nije nužno da osoba koja putuje s dobitnikom mora biti ona "tagirana" u objavi. Nakon slanja podataka o putnicima, nije moguće mijenjati ime suputnika.

Kartu osvojenu na nagradnom natječaju moguće je iskoristiti na letu Croatia Airlinesa Rijeka - München – Rijeka (ili obratno) tijekom zimske sezone letenja, odnosno u razdoblju do 15.4.2019., a potrebno se javiti najkasnije 3 dana prije planiranog putovanja na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Tada se mora odlučiti i koja osoba putuje u München s dobitnikom. Obje osobe ne moraju putovati u isto vrijeme u oba smjera, ali u tom slučaju moraju biti punoljetne. Dobitnik i suputnik putuju u ekonomskom razredu, a u nagradnu kartu je uključena i predana prtljaga težine do 23 kilograma. Ako su na željenom letu sva mjesta u ekonomskom razredu popunjena, putovanje se mora pomaknuti na onaj datum kad su mjesta u ekonomskom razredu raspoloživa. Sve ostale troškove proizašle na putovanju snosi dobitnik.

Prilikom rješavanja zadatka, sudionik pristaje Avioradaru dati osobne podatke (ime i prezime, broj telefona i ime na Facebook profilu) zbog lakšeg identificiranja. Potencijalni dobitnik pristaje na objavu njegovog imena i prezimena na portalu Avioradar.

Avioradar će štiti podatke svih sudionika i neće ih dijeliti dalj, te će ih nakon petnaest dana obrisati iz svih baza podataka.

Natječaj nije zemljopisno ograničen i svatko može sudjelovati. 

Rok za prigovor je 14 dana od objave pobjednika natječaja. Prigovor u zadanom roku treba poslati na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Za dodatna pitanja možete nam se obratiti putem Facebook stranice.
Foto © Vedrana Čubranić RJK