Avioradar koristi kolačiće da bi Vam omogućio jednostavnije i ugodnije korištenje stranice. 

AVIORADAR - Hrvatski zrakoplovni portal

Putni časopis Croatia Airlinesa dobio nagradu za najbolji hrvatski turistički promotivni magazin

Jan Kotek.

f_800_450_16119285_00_images_CTN_CTN_putni_casopis_Berlin_2018_JK.JPG

Priopćenje za javnost Croatia Airlinesa:

Zagreb, 13. prosinca 2018.Posebno priznanje za dugogodišnji doprinos popularizaciji i afirmaciji turističkog novinarstva te promicanju hrvatskog turizma na današnjoj je svečanosti dobila i Ksenija Žlof, glavna urednica putnog časopisa Croatia već gotovo 25 godina.

Nagrade su marketinškom timu Croatia Airlinesa uručili Tijani Haddad, predsjednik Međunarodne udruge turističkih novinara i pisaca u turizmu (FIJET) i Tina Čubrilo, predsjednica FIJET-a Hrvatska.

Croatia Airlines kontinuirano izdaje putni časopis Croatia od 1994. godine (sljedeće godine obilježit će 25. obljetnicu), četiri puta na godinu, s ciljem promicanja hrvatske kulture, baštine, prirodnih ljepota i različitih zanimljivosti iz zemlje te pružanja potpore hrvatskom turizmu. Svojim vizualnim identitetom, kao sastavnim dijelom vizualnog identiteta kompanije, Croatia uspješno prenosi nacionalna obilježja i tako pridonosi prepoznatljivosti naše zemlje u svijetu.

Vrijedi naglasiti da su proteklih godina nagrade Marko Polo – slavni putopisac pripale i mnogim turističkim novinarima, čiji su putopisi i turističke reportaže objavljivani u putnom časopisu Croatia.  Među njima je Saša Pjanić, koji je 2015. godine za putopis objavljen u inflight magazinu Croatia Airlinesa dobio Grand Prix nagradu FIJET-a, zatim Slobodan Bukvić, a ove godine nagrađena je i Davorka Vukov Colić, dugogodišnja suradnica časopisa.

Nagrade, medalje i priznanja Marko Polo - slavni putopisac dodjeljuju se domaćim i inozemnim turističkim novinarima i piscima u turizmu zbog doprinosa popularizaciji i afirmaciji turističkog novinarstva, te kao priznanje za dugogodišnji rad i doprinos u turističkom novinarstvu i promicanju visokih etičkih i profesionalnih standarda turističkog novinarstva.

Pročitajte još:

Foto © Avioradar - Jan Kotek (ILA Berlin - 10.03.2018.)

Twitter