Avioradar koristi kolačiće da bi Vam omogućio jednostavnije i ugodnije korištenje stranice. 

AVIORADAR - Hrvatski zrakoplovni portal

[ZAVRŠENO]NAGRADNI NATJEČAJ - "Želim putovati!" Vodimo vas u Lisabon!

NAGRADNI NATJEČAJ.

Lisabon CTN

Nakon što smo zaprimili prvi formular sa svim točnim odgovorima na pitanja a nakon pregleda da li je natjecatelj odradio sve preduvjete za natječaj, predsjednik Avioradara, Nenad Sredojević, je na telefon nazvao gospodina Sinišu Moškova iz Zagreba te mu čestitao u ime Avioradara i Croatia Airlinesa na osvojenoj nagradi.

Nenad je zamolio Sinišu za komentar i opis kako se večeras sve to odvijalo, kao i planove za putovanje. Evo što nam je rekao:

"Malo smo zapeli na prvom pitanju, ali dok je Dubravka pretraživala registraciju aviona Vatrenih, ja sam prošao kroz ostalo. Bolje smo se pripremili nego kod nagradne s Dublinom, kad smo treći riješili zadatak.
Inače pratim Avioradar od prvog dana a i sve vezano za zrakoplovstvo pa mi je većina pitanja bila poprilično jednostavna. Do sada sam igrao sve natječaje na Avioradaru i ovaj put smo eto, kako kažete, uspjeli. Dugo smo se pripremali supruga i ja i koristili smo dva računala.

Oduševljeni smo nagradom i zahvaljujemo Croatia Airlinesu i Avioradaru na prilici da posjetimo Portugal. Kao da ste nam čitali misli - Lisabon nam je trebala biti prva sljedeća destinacija i sve se poklopilo. Supruga Dubravka i ja odmah krećemo u potragu za prvim slobodnim letovima. Nakon toga, pakiramo kofere!

I naravno, obećavamo fotke za Avioradar!"

Avioradar i Croatia Airlines čestitaju Siniši i Dubravki (koja je veselo pjevala u pozadini tijekom našeg razgovora sa Sinišom) na osvojenoj nagradi i želimo im sretno i ugodno putovanje!

Drugoplasirani je nedugo nakon pobjednika odgovorio ali je pogriješio u pitanju zimske linije Croatia Airlinesa.

TOČNI ODGOVORI NA PITANJA: 

1. S kojim su se zrakoplovom (tip i registracija) Vatreni vratili iz Rusije? A319 9A-CTL

2. Koliko je novih odredišta je Croatia Airlines uveo u ljetnom redu letenja 2018. g.? Dva

3. Koja je nova zimska linija Croatia Airlinesa? Rijeka - München

4. Koje je zrakoplove Croatia Airlines unajmio za sezonu 2018. i od kojeg prijevoznika? Canadair CRJ-1000 / Air Nostrum

5. Kako se zove tarifni (cjenovni) razred koji ne uključuje prijevoz predane prtljage? FlyEasy

6. Na koja dva hrvatska otoka leti Croatia Airlines? Krk i Brač

7. Koji je broj leta iz Zagreba za Lisabon? OU700

8. Kako se zove program nagrađivanja putnika (frequent flyer program) Croatia Airlinesa? Miles & More

9. Navedi ime i prezime dva (od 4) osnivača/ice AvioRadara. Marina Hinić, Vesna Ćosić, Vjekoslav Kolarec, Nenad Sredojević

10. U kojem je mjestu sjedište AvioRadara? Nova Mokošica
f_800_450_16119285_00_images_ostalo_NN_pobjednik.jpgNAGRADNI NATJEČAJ: "Želim putovati!"


Pitanja: (Dobro ih pročitajte)

U anketi koju smo objavili 27.rujna, ukupno ste dali 864 glasa. 38.2 posto glasova dobio je Lisabon koji je odabran kao odredište za koje ćete se moći natjecati u Nagradnom natječaju: "Želim putovati!"

[ANKETA] Vodimo vas na putovanje a vi birate gdje!

f_800_450_16119285_00_images_CTN_Anketa.jpg

Vrijeme je i za sam Nagradni natječaj!

Donosimo vam pravila i uvjete. Pozorno pročitajte, da vam nagrada ne promakne zbog neispunjavanja istih a možete ih ispuniti odmah! 

Bez obzira za koga ste glasali u anketi, sudjelovati u Nagradnom Natječaju mogu svi.
Nagrada:
dvije povratne aviokarte za Lisabon u ekonomskom razredu na letu Croatia Airlinesa

Opis nagradnog natječaja:

I ovoga puta morat ćete se malo više potruditi kako biste osvojili nagradu. Pitanja će se objaviti u nedjelju 7. listopada, a do tada morate napraviti još nekoliko koraka.

1. Facebook objavu (na dnu teksta) objavljenu u četvrtak 4. listopada podijelite na svom Facebook profilu (objava mora biti javna/public).
2. U komentaru te objave na Facebook stranici Avioradara označite osobu s kojom želite putovati.
3. Uz to lajkajte Facebook stranice Avioradara i Croatia Airlinesa

Dakle...

Pravila:

UVJETI SUDJELOVANJA:

Za sudjelovanje je potrebno napraviti sljedeće preduvjete (po mogućnosti prije samog natječaja, odnosno odmah):

  1. „Lajk“ Facebook stranice Avioradara i Croatia Airlinesa
  2. Podijelite Facebook najavu nagradnog natječaja (nalazi se na dnu teksta) na svom Facebook profilu. Objava mora biti javna/public.
  3. Označite osobu s kojom ćete otputovati u Lisabon u komentaru najave nagradnog natječaja, a možete označiti i više osoba za koje želite da znaju za natječaj.

NAGRADNI NATJEČAJ:

  1. U nedjelju 07.10.2018. ubrzo nakon 20:00 u ovom će tekstu biti objavljen zadatak koji ćete morati riješiti. U toj objavi naći ćete sve informacije potrebne za rješavanje zadatka. Dobitnik će biti osoba koja prva potpuno točno riješi zadatak i koja je ispunila sve preduvjete. Dakle trebate biti najbrži, no isto tako trebate biti i točni.
  2. Dobitnika nagrade objavit ćemo ovdje u nedjelju u 21:00h (u slučaju da ne dobijemo dobitnika do tada, natječaj se nastavlja do prvog dobitnika)
  3. Prije objave dobitnika provjerit ćemo jeste li obavili sve tražene radnje (lajk, dijeljenje, oznaka prijatelja, rješenje nagradnog natječaja)
  4. Odgovori na sva pitanja mogu se naći na portalu Avioradar i dozvoljeno je upotrebljavati tražilicu na portalu (za rezultate tražilice na portalu morate „scrolati“ niže ispod naslova objavljenih članaka), kao i ostale internet tražilice.

 

Ostali uvjeti nagradnog natječaja

Organizator ovog nagradnog natječaja je udruga Avioradar.

U natječaju ne mogu sudjelovati djelatnici Croatia Airlinesa i članovi udruge Avioradar.

Natječaj traje od četvrtka 04.10.2018. od 20:00h do nedjelje 07.10.2017. u 21:00h. Ime dobitnika objavit ćemo na web portalu avioradar.hr 07.10.2018. u 21:00h.

Nije moguća zamjena karata za novac, niti su dopuštene kasnije izmjene imena dobitnika i termina polazaka nakon što prođe razdoblje za odluku o datumu putovanja. Izmjena imena suputnika je moguća.

Kartu osvojenu na nagradnom natječaju moguće je iskoristiti na letu Croatia Airlinesa Hrvatska – Lisabon – Hrvatska u razdoblju do 14.1.2019., te od 29.4. do 30.6.2019., a potrebno se javiti najkasnije 14 dana prije planiranog putovanja na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Tada se mora odlučiti i koja osoba putuje u Lisabon s dobitnikom. Obje osobe moraju putovati u isto vrijeme u oba smjera, te barem jedna osoba mora biti punoljetna. Dobitnik i suputnik putuju u ekonomskom razredu, a u nagradnu kartu je uključena i predana prtljaga težine do 23 kilograma. Ako su na željenom letu sva mjesta u ekonomskom razredu popunjena, putovanje se mora pomaknuti na onaj datum kad su mjesta u ekonomskom razredu raspoloživa. Sve ostale troškove proizašle na putovanju snosi dobitnik.

Prilikom rješavanja zadatka sudionik pristaje Avioradaru dati osobne podatke (ime i prezime ,broj telefona i ime na Facebook profilu) zbog lakšeg identificiranja. Potencijalni dobitnik pristaje da se njegovo ime i prezime objavi na portalu Avioradar. 
Avioradar će štiti podatke svih sudionika i neće ih dijeliti dalje, te će ih nakon petnaest dana obrisati iz svih baza podataka.

Natječaj nije geografski ograničen i mogu sudjelovati apsolutno svi.  

Rok za prigovor je 14 dana od objave pobjednika natječaja na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Za dodatna pitanja možete nam se  obratiti putem Facebook stranice.