Avioradar koristi kolačiće da bi Vam omogućio jednostavnije i ugodnije korištenje stranice. 

AVIORADAR - Hrvatski zrakoplovni portal

Zračna luka Split će biti domaćin 23. "Airport Issues Conference"

Jan Kotek.

f_800_450_16119285_00_images_SPU_Split_miljenko_dzoja.jpg

Američka udruga rukovoditelja zračnih luka (American Association of Airport Executives – AAAE) i Međunarodna udruga rukovoditelja zračnih luka (International Association of Airport Executives – IAAE) najavljuju 23. godišnju konferenciju 'Airport Issues Conference' koja će se održati od 21. do 23. listopada 2018. u Splitu (Hotel Park). Ovu konferenciju, po prvi puta vodi Zračna luka Split.

Program konferencije je osmišljen na način da se promovira izvod usluga i proizvoda iz Sjeverne Amerike u Europu, pomoću direktnih kontakata i dijaloga između predstavnika zračnih luka Sjeverne Amerike i Europe. Jednako tako, tijekom konferencije će biti organizirane radionice koje će nuditi mogućnost umrežavanja predstavnika zračnih luka i predstavnika iz avioindustrije iz Europe i Sj. Amerike.

Kao i prethodnih godina, na konferenciji će sudjelovati predstavnici iz Hrvatske, Grčke, Češke, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Mađarske, Latvije, Crne Gore, Srbije, Poljske, Rumunjske i Slovačke. Također, na konferenciji će prisustvovati i predstavnici veleposlanstava SAD-a iz regije.

Od domaćih izlaganja na konferenciji će biti najviši predstavnici Zračne luke Split, Zračne luke Dubrovnik, Međunarodne zračne luke Zagreb, Zračne luke Brač, Croatia Airlinesa, te Ministarstva mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske.

Među medijskim pokroviteljima ove konferencije je i Avioradar.

Više o samoj konferenciji, uvjetima registracije i novostima možete pronaći na sljedećem linku

Foto © Josip Miljenko Džoja

Twitter