Avioradar koristi kolačiće da bi Vam omogućio jednostavnije i ugodnije korištenje stranice. 

AVIORADAR - Hrvatski zrakoplovni portal

9A-JIP - novi zrakoplov u hrvatskom registru

Piše: Jan Kotek.

Air Pannonia Cessna 525A CitationJet CJ2

Hrvatski zračni prijevoznik Air Pannonia proširio je svoju flotu za još jedan zrakoplov. Cessna 525A CitationJet CJ2 dobila je novu registarsku oznaku 9A-JIP. Radi se o zrakoplovu serijskog broja c/n 525A-0209 koji je proizveden 2004. godine za danskog zračnog prijevoznika Air Alsie (6I/MMD), gdje je letio sa registarskom oznakom OY-UCA sve do proljeća ove godine. U Osijek je ovaj zrakoplov doletio iz Danske u lipnju ove godine. 

Na Avioradaru Vam prenosimo priopćenje za javnost tvrtke Air Pannonia:

Tvrtka Air Pannonia s ponosom Vas obavještava da smo pojačali svoju flotu s novim zrakoplovom Cessna 525A CitationJet CJ2.  Riječ je o zrakoplovu koji je jedan od komfornijih zrakoplova ove klase, osim sigurnosti i pouzdanosti ima veći kapacitet i brzinu u putovanjima na daleke destinacije te će nam pomoći u još boljem pozicioniranju na europskom i svjetskom tržištu.

Air Pannonia širenjem svojih usluga i probojem na tržište postala je poželjna tvrtka za suradnju mnogim ljudima u poslovnom, showbiz i sportskom svijetu, i zato se stvorila potreba za kupovinom novog zrakoplova.

Slijedom toga logična je i potreba za otvaranjem novih radnih mjesta, pa smo tako uz postojeće kapacitete hangara, servisa, dva zrakoplova, našeg zrakoplovnog sjedišta u Osijeku zaposlili i tri nova pilota te ustrojili prodajni centar u Osijeku.

Tako u vremenima kada se Slavonija spominje većinom u kontekstu iseljavanja, naša tvrtka dokaz je da se u Slavoniji može uspjeti.

f_800_450_16119285_00_images_Air_Pannonia_C25A_9A-JIP_OSI_12jun18_AirPannonia2.JPG

Foto © Air Pannonia (OSI/12.06.2018)